De sollicitatiehacker: bye bye koud zweet

De examens zijn eindelijk voorbij en na keilang te liggen zweten en ploeteren heb je hopelijk je diploma in handen. Het aller-, aller- allereerste dat je moet doen (naast je diploma vieren) is je inschrijven bij de VDAB. Zo start je beroepsinschakelingstijd. Heb je dat gedaan? Goed zo, dan kan je jobjacht beginnen.

Hack jouw sollicitatie

“Wat zijn je sterke punten en je werkpunten?”: de meest gevreesde vraag tijdens een sollicitatiegesprek. Voor velen breekt het koud zweet al uit, want wat moet je hier nu in godsnaam op antwoorden? Maar, hey, het is volledig oké. Wij hebben een tool bedacht om afgestudeerden hiermee te helpen: de sollicitatiehacker.

De sollicitatiehacker is een gratis online test waarbij je 16 vragen moet beantwoorden. Na deze vragen ontdek je welk carrièretype jij bent, wat je sterktes en zwaktes zijn en krijg je gepersonaliseerde sollicitatietips. Met die resultaten verkoop je je sterke punten en toon je dat je bewust bent van je werkpuntjes. Vanaf nu blaas je je toekomstige werkgever omver met jouw zelfkennis.

Nog niet afgestudeerd? Vul dan nog steeds de sollicitatiehacker in. De tips kan je ook gebruiken bij het solliciteren voor die droomvakantiejob of voor een stage.
Succes!

Start je met je eerste job of 25 geworden?
Volg ons stappenplan

  • Tijd om je aan te sluiten bij een ziekenfonds
  • Durf ziekenfondsen vergelijken
  • Ontdek dat De Voorzorg jouw toekomstige partner in crime is

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: